In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου

ΖΩΗ, 15.06.2017 06:34 |

Γεωργία Κουμπούνη


Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα οικονομικά και την υγεία

Κριός

Η Σελήνη ίσως φέρει την είσπραξη κάποιου ποσού ή συζητήσεις για νέα εισοδήματα. Αναδεικνύεται η πιο… ήσυχη πλευρά σας, είτε το επιδιώκετε είτε όχι. Νικήστε τους φόβους που συνδέονται με υπαρξιακά ερωτήματα και αφήστε τις περίπλοκες σκέψεις για τους... φιλοσόφους.

 

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι ή να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία οι αδέσμευτοι. Ενδιαφέροντα τα ερωτικά σας γενικότερα, ενώ και η σεξουαλική σας πλευρά δεν μένει ανικανοποίητη. Καλύτερες οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας

 

Δίδυμοι

Μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι απόλυτα αφιερωμένη στην καριέρα, σε καμία περίπτωση, ωστόσο, δεν είναι βαρετή ή κουραστική. Αντίθετα, είναι δημιουργική και σας αφήνει να κάνετε τις ιδέες σας πράξεις. Κάποιοι θα βρείτε χρόνο για να τελειώσετε με γραφειοκρατικές υποθέσεις.

 

Καρκίνος

Για τη δική σας την περίπτωση σήμερα ισχύει αυτό που λένε ότι «ο έρωτας βρίσκεται παντού»: Στη σχέση σας με τα παιδιά, στην καλλιτεχνική δημιουργία, στην καλή αισθητική, στην ανάγκη σας για ομορφιά, διασκέδαση και ψυχαγωγία και, βέβαια, στο φλερτ.

 

Λέων

Η οικογένειά σας σάς αγκαλιάζει με όλους τους τρόπους, παρέχοντάς σας στήριξη, αγάπη, στοργή και ακούγοντας όλα τα προβλήματά σας. Αν έχετε άτομα ηλικιωμένα ή και νεότερα με προβλήματα υγείας ή ψυχολογικά, αυτά θα παρουσιάσουν βελτίωση και σεις θα ανακουφιστείτε.

 

Παρθένος

Η μέρα έχει κίνηση, επικοινωνία, συζητήσεις, συναντήσεις ή επισκέψεις και για μερικούς ταξίδια, εκδρομές και αλλαγή παραστάσεων. Η σκέψη σας είναι γρήγορη, οι ιδέες σας καλές και εφαρμόσιμες και ο λόγος σας πειστικός και γλυκός. Γνωριμίες οι αδέσμευτοι, καλά και οι δεσμευμένοι.

 

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα φέρνει χρήματα ή συνεννοήσεις για νέα έσοδα. Ελέγξτε μια τάση προς την υπερκατανάλωση, που οφείλεται κυρίως στο ότι παλαντζάρετε ψυχολογικά. Μπορείτε να χαρείτε το σεξ, το καλό φαγητό, ένα ποτήρι κρασί και όλες τις μικροχαρές της ζωής.

  

Σκορπιός

Η μέρα σάς καθιστά πρωταγωνιστές. Αυτό από τη μια είναι καλό, γιατί ξεχωρίζετε, παίρνετε τα ηνία και δείχνετε την αξία σας στην καριέρα. Ομορφαίνετε και γοητεύετε τους άλλους και το χαίρεστε, καθώς εδώ και πολύ καιρό μάλλον είστε σε... ερωτική απεργία!

 

Τοξότης

Σήμερα αγαπάτε την ηρεμία και νιώθετε καλά μέσα σε αυτήν, καθώς έχετε ανάγκη από αυτοσυγκέντρωση και συγκέντρωση στα θέματά σας, στα προβλήματά σας ή απλώς στις επιθυμίες σας. Χρειάζεστε ξεκούραση και γαλήνη. Θα ξεπεράσετε με ευκολία κάθε είδους άγχος και κακοκεφιά.

 

 Αιγόκερως

Το καλό σας χαρτί σήμερα είναι οι οικείοι σας και οι συγγενείς σας, ενώ είστε πολύ δυνατοί και στις δημόσιες σχέσεις και στις επαφές με κόσμο. Εύνοια, αν ασχολείστε με ΜΜΕ, τεχνολογίες και πρωτοπόρα επαγγέλματα. Νιώθετε πολύ καλύτερα όταν είστε με κόσμο.

  

Υδροχόος

Πρέπει να ποντάρετε στην καριέρα αυτό το διάστημα και η σημερινή μέρα σάς ευνοεί στα οικονομικά. Διευθετείτε με ευκολία προτάσεις για νέα επαγγελματικά πλάνα. Οσο για τα χρήματα; Ολο και κάτι παραπάνω... θα τσιμπήσετε. Κουνηθείτε, όμως, γιατί δεν φτάνει η καλή τύχη!

 

Ιχθύες

Σήμερα σε πολλούς από σας θα ξυπνήσει ο διανοούμενος, ο «γκουρού», ο αναζητητής, ο μελετητής, ο συγγραφέας ή απλώς... ο περίεργος. Οπως και να ’χει, το μυαλό σας είναι φωτεινό και η ψυχή σας πεταρίζει, ψάχνοντας κάτι καλό, ιδανικό ή καινούριο.


TAGS: