In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.
Σχετικά Άρθρα

Τα ζώδια το Σαββατοκύριακο

ΖΩΗ, 17.06.2017 08:32 |

Γεωργία Κουμπούνη


Οι προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά και υγεία

Κριός

Θα έχετε εχθρούς και… συνωμότες που σας σκάβουν τον λάκκο. Σας φταίνε, βέβαια, οι άλλοι, αλλά σας φταίει και ο εαυτός σας. Ερωτικά, οι επιπόλαιες σχέσεις δεν ευνοούνται. Δεν θα έχετε οικονομικά ζόρια. Δύσκολα περνάτε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Προβλήματα με ακίνητα.  

Ταύρος

Θα ξεπεράσετε ζόρια στα επαγγελματικά και sτα αισθηματικά. Οι περισσότεροι έχετε πολλούς φίλους ή γνωστούς που είναι καλοί. Τώρα θα δείτε και πρακτικά τη βοήθειά τους. Οικονομικά επιβιώνετε και κάνετε σημαντικές συμφωνίες. Βέβαια, θα τραβήξετε λίγο… κουπί στη δουλειά σας.

Δίδυμοι Μην είστε σπάταλοι, γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν. Προβλήματα επικοινωνίας υπάρχουν, ειδικά στα ερωτικά. Το κλειδί για την ευτυχία βρίσκεται στην ήρεμη συζήτηση. Κάποιοι κάνετε ταξίδια. Εύνοια με ξένους, εξωτερικό, εκπαίδευση, συγγραφή και εκδόσεις. Θα εργαστείτε σκληρά και συχνά σε δύσκολες συνθήκες.

Καρκίνος

Καλή είναι μια καλή φιλική ή συγγενική σχέση και γενικότερα τα πάτε πρίμα με οικείους σας. Τα χρήματα δεν έρχονται εύκολα, αλλά τα καταφέρνετε Με τον Αρη στο ζώδιό σας, έχετε πολλή γοητεία, αλλά, από την άλλη, προκύπτουν αρκετές διαφωνίες και ανταγωνισμοί.  

Λέων

Αν υπάρχουν κάποιοι που θα έχουν επαγγελματική άνοδο, αυτοί είστε σίγουρα εσείς. Βάλτε γερές βάσεις, χαμογελάτε και εργαστείτε σκληρά. Ερωτικά, τα ερωτικά ζόρια σας μπορούν να λυθούν με την καλή επικοινωνία. Βελτιώστε την καθημερινότητά σας και φροντίστε την οικογενειακή σας ζωή.  

Παρθένος

Η Αφροδίτη φέρνει χρήματα. Θα τελειώσετε με εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Για να πάει καλά η σχέση σας, ακόμη κι αν έχετε διενέξεις, αγωνίες ή καβγάδες, καλλιεργήστε τον διάλογο. Θα έχετε μεγάλες αλλαγές στη δουλειά σας. Αποφύγετε τις «βαθιές» αναλύσεις.  

Ζυγός Οι αποδοχές σας, επιτέλους, θα βελτιωθούν, οπότε θα «καθαρίσετε», ακόμη κι αν έχετε μαζέψει χρέη. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε σοφά το χρήμα. Στη δουλειά οι ανταγωνισμοί είναι τεράστιοι. Ερωτικά, είναι μια αντιφατική περίοδος. Υπάρχει πιθανότητα ζημιών ή απωλειών στο σπίτι και προβλημάτων στην οικογένεια.  

Σκορπιός Είστε ευνοημένοι στην εργασία και έχετε σημαντικές προτάσεις, υποστήριξη από συνεργάτες και εύνοια με τους συναδέλφους. Καλές οι σχέσεις σας με τους φίλους σας. Η εύνοια για σας βρίσκεται στο σεξ και στο συναίσθημα, το οποίο ξυπνάει ξανά. Είστε γεμάτοι αισθησιασμό.  

Τοξότης

Θα υπάρξουν έξοδα -και ίσως κάποια έκτακτα- αλλά και καθυστερήσεις στα οικονομικά. Προσέξτε σε ό,τι αφορά δάνεια και συμβόλαια. Αποφύγετε τις σπατάλες. Τα ερωτικά θα πάνε καλά μόνο, αλλά με προσπάθειες και κάποιους συμβιβασμούς. Το σεξ, ωστόσο, είναι καυτό. Πιπεράτες εμπειρίες!  

Αιγόκερως

Ερωτικά, η επιπολαιότητα, ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η βιασύνη πληρώνονται. Να είστε συνετοί για να πάτε καλά. Οι θαυμαστές είναι πολλοί. Διαλέξτε συνετά. Στην καριέρα σας θα έχετε ανταγωνιστές, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για πιο καλές συνεργασίες. Κάντε προσεκτικά βήματα.  

Υδροχόος

Στα οικονομικά σας παύετε να αισθάνεστε αγχωμένοι, αφού έρχονται χρήματα. Ισως να έχετε και αποδοχές από κληρονομιές, συμβόλαια ή συνεταιρισμούς. Ερωτικά, το σεξ λύνει προβλήματα και φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας. Μην εμπιστεύεστε λάθος άτομα. Από εργασιακής απόψεως είστε πολύ… στριμωγμένοι.  

Ιχθύες

Ταξίδια και επαφές έχει το πρόγραμμά σας, καθώς και αλλαγές παραστάσεων. Καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και πειθώ. Ερωτικά, μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Θα νιώσετε ασφάλεια και ηρεμία. Στη δουλειά, κάποια άτομα αποτελούν δοκιμασία για τα νεύρα σας.  


TAGS: